Asystor Slim werkt? Mening van een pluizige 36-jarige

Mijn grote probleem was overgewicht. In het begin merkte ik helemaal niet dat ik aan het binden was. Het werk nam me in zijn geheel in beslag, ik had geen tijd om aan mijn silhouet te werken. Ik runde ook een restaurant en kookte er in, dus ik dacht dat lichte sprongen in gewicht zijn als in de specificiteit van mijn beroep. Ik vond het niet erg dat mijn kleren niet meer liggend lagen, want hij had er geen enkele aandacht aan besteed.

Op een gegeven moment begon ik echter meer na te denken over het feit dat een andere (grotere) maat kleding op een rij weer te krap wordt. Ik keek naar mezelf en vergeleek het met foto’s van jaren geleden. Ik was in shock. Pas nu begon ik in zwart-wit te zien hoeveel er in mijn lichaam veranderd is. Waarom heb ik het niet eerder gezien? Ik realiseerde me dat de dingen te ver waren gegaan – de hele tijd, als dit proces niet stopt, zal ik over een ogenblik overgewicht hebben bereikt! Ik besloot om de overblijfselen van het silhouet van de vrouw, die nog steeds aan mij zijn overgelaten, te redden en afslanken.

Ik was ervan overtuigd dat ik niet zou afvallen als ik zoveel zou blijven eten. Dus ik ben klaar met het opnemen van duizenden calorieën per dag. Koken in een restaurant vereiste nog steeds dat ik gerechten uitprobeerde, maar het was al redelijk. Toen ik plotseling trek had om iets te eten, reikte ik naar verse groenten, fruit, yoghurt en andere magere dingen. Voor de verandering – eerder, toen ik wilde eten, nam ik varkenskoteletten, pasta met saus of andere gerechten van het menu van het restaurant op. Ik verloor ook veel gewicht in de hoofdmaaltijden en begon normaal ontbijt te eten. Het proces van gewichtsverlies is als zodanig gestopt, maar ik ben nog steeds niet afgevallen.

Op TV zag ik een advertentie voor afslanktabletten Asystor Slim en ik besloot het uit te proberen.

Behandeling met Asystor Slim bij het innemen van één tablet in de ochtend en één avond – beide hebben verschillende samenstellingen en andere effecten. Deze formule leek me effectief – overdag functioneert ons lichaam anders dan ‘s nachts. De dagtablet werd verondersteld om de stofwisseling te versnellen en vet te helpen verminderen, en de avondtablet werd verondersteld om de wens om te eten voor het slapen gaan te beperken en te zorgen voor een goede stofwisseling tijdens de nachtelijke uren. Mijn aanvankelijke mening van Asystor Slim zeer positief – rijke samenstelling van tabletten, tweefasige werking, actief gewichtsverlies zowel overdag als ‘s nachts – het moest werken. Behandeling met Asystor Slim effecten, die ik niet volledig verwachtte.

Ik ben begonnen met het nemen van v0%v volgens de aanbevelingen. Op het internet las ik dat om het best mogelijke resultaat te krijgen, het noodzakelijk is om voor fysieke activiteit te zorgen. Dus ben ik meerdere keren per week begonnen met oefenen – thuis, vergezeld van aerobic video’s. Natuurlijk ben ik doorgegaan met het volgen van een dieet. Misschien niet erg rauw, maar het was een grote beperking in vergelijking met hoeveel ik vroeger at. Nu at ik ongeveer 1600-1800 kcal per dag). Na een maand van gebruik van Asystor Slim merkte ik geen veranderingen in het uiterlijk van mijn lichaam, wat bevestigd werd door het gewicht – niet een pond minder. Desalniettemin reikte ik naar een andere doos van de voorbereiding.

De volgende maand bracht een gewichtsverlies van 2 kg, maar ik durf te betwijfelen of het te wijten was aan Asystor Slim Het was eerder beweging en dieet dat deze verandering maakte. Hoe dan ook, het verlies van 2 kg per maand heeft mij zeker niet tevredengesteld! De transformatie, die te langzaam verliep, begon me te frustreren. Ik begon te twijfelen aan de effectiviteit van Asystor Slim, maar toch was ik in de verleiding om een ander pakket te kopen.

Derde maand van de behandeling v%v – opnieuw een zeer licht gewichtsverlies (ongeveer 1 kg), die waarschijnlijk opnieuw werd veroorzaakt door de vermindering van calorieën en lichaamsbeweging, en niet door tabletten. Naar mijn mening, na Asystor Slim verlies je geen gewicht! Het rijke gehalte aan ingrediënten met een afslankend effect is verraderlijk – ze kunnen ten onrechte geselecteerd zijn in te lage doseringen of gewoonweg ineffectief. Voor mij is het een over-geadverteerd product en veroorzaakt het geen veranderingen in het proces van vetverlies. Na een ondoeltreffende behandeling met Asystor Slim heeft het geen zin om meercomponentenproducten te kopen. Dergelijke composities kunnen en maken indruk met de hoeveelheid ingrediënten, maar een grote hoeveelheid is niet hetzelfde als goede kwaliteit. Ik raad het niet aan.

Ik raad iedereen aan African Mango. Zoals u kunt zien, kan één onopvallend, maar effectief ingrediënt het hele arsenaal aan schijnbaar effectieve ingrediënten op de schouders afbreken.

Update

Vraag naar het adres van de website van de fabrikant African Mango – hier klikken

About Agnes

Vijfendertigjarige vrouw en moeder van twee actieve kinderen.  Ze verloor 30 kg na de zwangerschap en vocht voor haar dromen. Vandaag de dag ziet het er niet alleen uit, maar voelt het ook beter! Met de trial and error methode bereikte ze haar droomgewicht.  Haar volgende succes was nadat ze haar verhaal op haar blog had verteld. Nu is ze niet alleen gepassioneerd door lichaamsbeweging en gezond eten, maar ook door het beoordelen en adviseren over voedingssupplementen.

View all posts by Agnes →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.